Coaching

Er en professionel løsningsorienteret samtalestil, som jeg finder yderst interessant og effektiv.

 Årsagerne er især, at der stilles en masse udfordrende spørgsmål til klienten. Klienten skal så selv finde frem til svarene på spørgsmålene, og hun/han skal også selv finde frem til løsninger og nye måder at skabe en ændring/forandring på.

Jeg oplever, at klienter er meget positive overfor at blive hørt uden, at der kommer en masse forslag og råd som respons fra mig som coach.

Det er nemlig vores samtale og DIT mål.

Mental sundhed

Handler overordnet om at få så meget glæde og gode ting ind i sit liv som muligt.

 

Mental sundhed eller positiv psykologi er noget, som jeg selv benytter mig af, som jeg er opmærksom på i hverdagen, og som jeg forsøger at være bevidst om.

Vi skal være bevidste om, hvad der gør os glade, og samtidig undersøge, hvordan man kan få flere af de situationer og positive følelser ind i vores hverdag og liv.

Sund livsstil

En sund livsstil for mig er at passe på min krop holde den stærk gennem fysisk aktivitet og være bevidst omkring, hvad jeg indtager i form af kosten og hvad der giver mig energi.

Jeg minder ofte mig selv om, at vi kun har en krop, som skal holde hele livet igennem, og at kroppen er vores redskab, der bruges hver eneste dag.

Det er her vigtigt for mig at understrege, at det er meget individuelt, hvad sund livsstil er. Er du i et forløb hos mig, så hjælper jeg dig med at få defineret, hvad sund livsstil er for dig, og hvad du har behov for at optimere og have fokus på.