FORLØB

Mit forløb med René, er også mit første rigtige bekendtskab med mentaltræning.
Jeg synes det har været spændende, lærerigt og givende, at arbejde med det mentale både som fodboldspiller, men også udenfor stregerne. 
Vi har under hele forløbet haft tæt kontakt. Det har været skønt at mærke, hvor meget René engagere sig og altid er klar til at hjælpe!  
René som person, er klasse!! Altid glad, frisk, imødekommende og velforberedt! Han er interesseret, meget kompetent samt motiverende! 
Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse og, at lære René at kende, har kun været en ekstra bonus!
Udover det, så har jeg fået en masse gode redskaber med mig, som jeg glæder mig til at tage brug af i fremtiden!
Jeg har bl.a. lært hvordan man anderledes kan tackle tingene ved “bare”, at ændre ens mindset. Lært om ‘succescirklen’, været omkring tanker, følelser, adfærd, troen på en selv, selvbillede, handlinger, hvor ens fokus kan og burde være, tilstande, viljen, indre og ydre motivation mm. 
Tak! Det har været en fornøjelse!
Camilla Kur

Forløb, sportsudøver (fodbold, pokalvinder 2022)

Jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos René.
René er meget engageret og en dygtig motivator og så er René skarp til at holde mig til ilden, så jeg overholder de aftaler jeg laver med mig selv.
Jeg har vha. mit forløb hos René for første gang i mange år gennemført at træne 2 gange om ugen og er nu i meget bedre form samt jeg har tabt mig. 
Tak René!
Chalotte Billenstein

Livsstilsforløb (3 måneder)

Jeg har nu haft fornøjelsen af René i 3 måneder, og glæder mig til at kunne tage alle de mentale værktøjer, jeg har fået, med mig videre i min karriere samt i mit privatliv.

I mit forløb med René har vi primært arbejdet med ting som at vende dårlige perioder til gode ved at tage handling og være proaktiv.

Vi har snakket om vejen til succes, og hvordan jeg i høj grad selv er med til at skubbe mig i den retning ved at have det rigtige mindset. Det vigtigste dette forløb har givet mig er nok, at jeg er langt mere bevidst om de tanker jeg tænker, og hvordan disse påvirker mit humør og min præstation.

Dette har hjulpet mig med ikke at være så styret af mine tanker og følelser, men i langt højere grad fokusere på den næste aktion således, at det er mig og ikke mine tanker, der styrer mine handlinger.

Beate Marcussen

Forløb, sportsudøver (fodbold, pokalfinalist 2022)

“Jeg har været i et livsstilsforløb med personlig coaching hos René i 9 måneder.
Jeg var i en ond cirkel, hvor “alt eller intet” tankegangen fyldte og “det hele kunne være lige meget”.
René fik vendt op og ned på min tankegang og vi fik ændret mange af de dårlige vaner med bitte små steps, og pludselig blev motion og sund kost tilpasset min hverdag med fuldtidsjob og barn uden at føle at det hele blev for stressende og for udmattende eller overvældende. Og samtidig er der plads til at nyde god mad uden dårlig samvittighed.
Jeg har lært at have en meget mere positiv tilgang til tingene og være mere positiv over for  mig selv.
René har været meget forstående og lyttende og aldrig dømmende.

Kan helt sikkert anbefale et forløb hos ham. “

Betina Henriksen

Livsstilsforløb

MINDSET IS KEY!

Mit arbejde med René er slut for nu, og jeg kan ikke vente med at tage eller de nye redskaber og læringer med mig i den kommende sæson!

Vi har haft en del fokus på at udvikle min evne til at holde fokus, styre mit humør og hvordan jeg griber mine sessions an, samt de elementer i træningen, der udfordrer mig.
Jeg har fået nogle konkrete redskaber og modeller, som vil give mig mulighed for at få mest muligt ud af min træning, angribe hver session med et formål og hjælpe mig med at håndtere mine følelser, når tingene ikke går helt som jeg havde håbet.
At kunne gå ind med en positiv tilgang til de negative tanker og selvsnak vil være en massiv hjælp for mig fra nu af!
Jeg har fået fuldstændig styr på, hvordan jeg lader min træning påvirke mit humør og andre aspekter af mit liv – og det er der styrke i at vide og være opmærksom på.
Så mange tak René for at videreformidle din viden og råd til mig.
Modstand og svære perioder en del af livet. Få det bedste ud af det og lær af det!
Emma Martensson

Forløb, sportsudøver

Jeg har gennem mit forløb med René, som har varet ca. 3 måneder, rykket mig super meget på det mentale plan.
Jeg kom til René for at få hjælp til, hvordan jeg skulle håndtere mine mentale udfordringer. 
Det har jeg bestemt fået hjælp til, og de redskaber og metoder som jeg i fællesskab med René har fået udarbejdet, og den måde vi har gjort det på, er jeg den dag i dag virkelig godt tilfreds med. Det har gjort mig til en bedre spiller, at jeg nu har fundet ud af, hvordan jeg skal håndtere det, når jeg kommer i de situationer som jeg finder mentalt svære.
Udover at have opnået det med vores forløb som jeg gerne ville, nemlig at lære hvordan jeg skal håndtere mine mentale udfordringer, så har jeg også lært René at kende.
Gennem vores sessions har jeg fundet ud af, at han er en kvalificeret og virkelig engageret mand inden for sit fag! På det menneskelige plan er han også en rar person, som er flink, imødekommende og sympatisk.
Jeg kan varmt anbefale et forløb med René, hvis du ligesom mig fx har brug for hjælp til at finde metoder, hvorpå du kan håndtere de mentale situationer, du nu engang må føle er svære for dig!
Daniel Obbekjær

Forløb, sportsudøver

Jeg har henover 3 måneder haft et forløb hos René, hvor han har hjulpet mig med det mentale aspekt af det at være elitesportsudøver.
Vi har haft fokus på at genvinde selvtillid og vende dårlige tanker til positiv energi.
Forløbet har været virkelig positivt og har givet mig værktøjer, som jeg kan bruge resten af min karriere.
René er virkelig engageret og man mærker at virkelig, at han brænder for at hjælpe dig.
Altid virkelig godt forberedt og professionel. 
Jeg vil helt klart anbefale René til enhver sportsudøver, der søger hjælp til at træne den mentale muskel!
Jacob Buus

Forløb, sportsudøver

Jeg har netop afsluttet et forløb på 2 måneder med René, hvor fokus var på at finde motivation og generelt blive stærkere mentalt i forhold til at tackle modgang som sportsudøver.
På de to måneder jeg har arbejdet med René, har jeg lært at fokusere på de ting jeg selv kan gøre noget ved, i stedet for at fokusere på de negative tanker.
Jeg har fået et andet syn på tingene og ved hjælp af de redskaber jeg har fået, har jeg rykket mig en del mentalt og føler nu at jeg har en del mere motivation.
Derudover har vi arbejdet med nervøsitet, hvilket var et stort problem for mig, når jeg så har fået chancen for at vise mig frem, og her hjalp René også med nogen redskaber, som gør at jeg ikke er nervøs i samme grad længere, men langt mere spændt og ser frem til at spille!
Jeg er utrolig glad for de 2 måneder jeg har haft René som mentaltræner – han super dygtig, og lytter til hvad du har at sige.
Han har i den grad rykket mig, og jeg fortryder ikke valget om at få hjælp med nogen af de ting, der er svære at håndtere. 
Maria Uhre

Forløb, sportsudøver (DM-Guld 2022, HB Køge)

Jeg har siden januar 2021 haft et forløb med René med fokus på at optimere den mentale del af det at være fodboldspiller. 
René har bl.a. hjulpet mig med at koncentrere mig om de ting jeg selv kan gøre noget ved og derved påvirke i den retning jeg ønsker. Og samtidigt lært mig at give slip på alt det andet, der blot suger energien – i stedet for at give. 
Vi har løbende haft tæt kontakt med ugentlige opdateringer på, hvordan de redskaber jeg har fået er gået og sammen har vi taget nye skridt – heriblandt at jeg den dag i dag står som udenlandsk professionel.
Sarah Dyrehauge

Forløb (9 måneder), sportsudøver

Jeg har de sidste 8 uger haft et online forløb med René – det har været så godt.
Det har blandt andet givet mig en anden måde at tænke på.
Fået fokus på gode og dårlige vaner, fået mange af de dårlige erstattet af noget bedre, der giver mig både glæde og mere energi.
Fået mere motion og sund kost ind i hverdagen samt gode rutiner med at få drukket mere vand.
Jeg har tabt mig det ønskede og har fået det bedre med mig selv og min krop.
Synes ikke det har været hårdt, nok fordi det har været små skridt og lidt af gangen og alligevel har jeg hurtigt kunne mærke forskel på krop og sind. Det har været godt.
Jeg har haft en telefonsamtale med René én gang om ugen, hvor vi har snakket om, hvordan det er gået. Han har været god til at rose og bakke mig op.
Efter hver samtale har jeg fået en mail med, hvad vi har snakket om, som jeg altid kan kigge tilbage på.
Kan varmt anbefale René, hvis man er kørt fast eller har brug for et skub til at komme igang. Jeg er begyndt at se anderledes på mange ting.
Og som han selv siger: “Det rigtige tidspunkt kommer ikke af sig selv, så tag beslutningen nu!”
Jeg har ikke fortrudt.
Jeanette Kyrping

Online livsstilsforløb

Da jeg mødte René første gang, var jeg en meget negativ person, der havde store forventninger til mig selv og min sport.

Efter 2-3 måneders arbejde med René, har jeg fuldstændig ændret min mentalitet. Jeg er gået fra at være negativ og nervøs til træning og konkurrence, til at være positiv og tage lidt lettere på det hele.

Jeg har fået værktøjer, så jeg kan tackle mine forventninger, nervøsitet og mine negative tanker. Med dette kan jeg kun anbefale René, hvis man har brug for at sætte
ord på sine følelser, udvikling af mentalitet, værktøjer til at tackle situationer, hvor man skal
præstere. Jeg ved, at jeg ikke ville have stået, hvor jeg er i dag uden René’s humor og hjælp!

Cathrine Trodsøe

Forløb (3 måneder), sportsudøver

Mit forløb hos René har hjulpet mig på den måde, at jeg ændrede mit syn på min træning. Her især min tankegang omkring det. Jeg fik nogle gode redskaber til at håndtere modgang, og så er René virkelig rar at snakke med!
Camilla Motzkus

Forløb (3 måneder), sportsudøver

Jeg tager dine tanker om gode vaner med mig,
Jeg drikker meget mere vand og tænker meget over motion og kost, på en anden måde end jeg gjorde før.
Jeg vil helt klart anbefale dig, jeg synes at det har været fedt, især vil man gerne vise et vægttab hver uge!
Charlotte Kristensen

Online forløbet: "Dit sidste vægttab med en ny mentalitet"

Jeg har brugt René med stor glæde. René sørger for, at man altid kommer hele vejen rundt mht. kosten, de dårlige vaner, motion, træningsøvelser m.m. René er grundig og altid velforberedt, og giver dig lige det sidste velmenende skub til at komme igang (igen).
Og dybest set er det jo noget som vi alle har brug en gang imellem – dette med, at blive rusket igennem disse programmer, som er med til at holde dig sund, frisk og i god form.
Kenny Sørensen

Livsstilsforløb (6 måneder)

RESULTATER FRA 8-UGERS HOLDFORLØB: 

Vægttab: 6,4 kg, 5,4 kg, 8,6 kg, 4,1 kg, 4,5 kg, 4,1 kg, 4,1 kg.

Fedttab: 4,4 kg, 6,5 kg, 4,1 kg, 3,9 kg, 3,1 kg, 3,2 kg, 3,5 kg.

Muskelmasse: +1,9 kg, +1,3 kg, +2,3 kg, +1,2 kg.

Fysiske alder udvikling: -5 år yngre, -6 år yngre, -10 år yngre, -5 år yngre, -3 år yngre, -7 år yngre.

Øvrigt: Mere energi, sundere og stærkere krop, sundere livsstil, bedre søvn, øget motivation til træning/motion. 

Deltagere fra 8-ugers vægttabsforløb

8-ugers holdforløb (vægttab)

Jeg har siden august 2021 været i forløb med René med særligt fokus på at opnå bedre selvtillid, selvbillede og indre dialog.
Efter at have arbejdet med René, har jeg fuldstændig ændret min mentale tilgang til mange ting.
Jeg er gået fra at være indadvendt, være meget negativ over for mig selv, når tingene ikke lykkedes og nervøs over ikke at kunne præstere godt nok til mine træninger.
Til at være meget mere positiv, tro meget mere på mig selv og nået nogle personlige mål, som at kunne gå i svømmehal uden at være så kropsbevidst.
Emilie Frandsen

Forløb, sportsudøver

Jeg valgte at tage et forløb med René i håb om at kunne forbedre mig mentalt. Fokuspunkterne var selvtillid og koncentration.
I forhold til koncentration kunne jeg allerede efter første snak med René mærke en tydelig forbedring. Fokuseret, på en hel anden måde, som jeg ikke havde prøvet før.
Min selvtillid blev også styrket på den måde, hvor jeg i modgang hurtigt kunne finde mig selv igen og komme på rette spor og dermed gøre tiden for frustration kortere.
Alt i alt et rigtig godt forløb med René, som helt klart fik rykket mig, hvilket jeg er meget taknemlig for. Et forløb med René kan helt klart anbefales!
Emil Bergholt

Forløb, sportsudøver (håndbold, pokalvinder 2021)

Jeg fik et forløb hos René i fødselsdagsgave af min kæreste, som kender René i forvejen og han var derfor sikker på, at René ville kunne hjælpe mig til et vægttab.
Jeg vidste ikke lige, hvad jeg skulle tænke om denne “gave” og var måske en smule skeptisk i starten. Min skepsis kom af, at de ændringer, som René sagde, at der skulle ske i min hverdag, lød lidt for nemt og overskueligt.
Da jeg gik i gang, følte jeg derfor ikke, at det var hårdt på samme måde, som de gange, hvor jeg har fulgt en stram kur. 
Renés forløb har givet mig mange valgmuligheder i forhold til kost og motion, hvilket har været med til at gøre det sjovt, overskueligt og nemmere at følge og lige pludselig var der gået 6 uger.
Jeg kan stadig gå ud og spise i byen eller hos venner en gang imellem uden at skulle få dårlig samvittighed over det efterfølgende, jeg har bare vænnet mig til at gøre det med måde i stedet.
Jeg føler helt sikkert, at denne livstilsændring, som René har hjulpet mig til at få, har fungeret for mig, fordi jeg er ikke kørt træt i det og der er samtidig sket resultater med mit sind, krop og vægt.
Dette har givet mig troen på, at det kan lade sig gøre at lave disse små ændringer og stadig se resultater.
Derudover så har den mentale coaching givet mig nogle værktøjer, som jeg bruger i hverdagen og som har gavnet mig. F.eks. så har jeg lært, at jeg ikke skal blive sur på mig selv, hvis jeg falder lidt i, og at alt ikke er spildt, men at det er vigtigt at komme op på hesten igen. 
Jeg kan kun anbefale René. Han er professionel, troværdig, oprigtigt engageret i at hjælpe en og man kan mærke hans begejstring for sit arbejde. Hvis man vil gøre noget godt for sig selv, som man ikke vil fortryde, så kan jeg kun anbefale at investere i et forløb hos René!
Louise

Livsstilsforløb

Jeg har igennem længere tid gået og følt mig lav på energi og mistet lidt lysten til træning og kunne ikke rigtig komme på nogle ideer til, hvordan jeg skulle kunne få mere energi til min travl hverdag i sundhedssektoren. Jeg ville også gerne øge min vægt, men motivation var ikke til sted grundet presset. 

Men så kom idéen, da René postede et opslag i forhold til motivation. René hjalp mig med et godt og velplanlagt træningsprogram, samt nogle ændringer til min kost, som resulterede i øget energi overskud samt en vægtøgning 4 kg. 

Det har været et lærerigt samt spændende og brugbart forløb, mange tak til René. Jeg kan varmt anbefale René som coach!

Nadia A

Livsstilsforløb

Efter en længere periode med for mange kilo på kroppen og for lidt overskud i hverdagen, besluttede jeg at kontakte René, da jeg vidste jeg havde brug for faglig og professionel hjælp såfremt jeg skulle bryde en dårlig rytme. 

Vi aftalte et 4 ugers forløb op til min sommerferie og lagde i fælleskab en plan, som skulle bringe mig i mål i forhold til mine ønsker om vægttab.
René gav mig gode redskaber, råd og vejledning til motion og kost tilpasset mit forløb. Med jævnlige opfølgninger, motivation og sparring undervejs blev jeg guidet den rigtige vej og kunne ved forløbets slutning konstatere, at jeg havde opnået mit mål… og lidt til. 7,4 kg. Overflødige kilo var væk, men endnu bedre så har jeg formået at holde kursen og har siden tabt mig yderligere. Motivationen er fortsat intakt.
Jeg kan klart anbefale at benytte René som coach, hvis du har ønske om at ændre din livsstil og er træt af hurtige ‘quickfix’ slankekure.

 

Samlet vægttab i perioden: 7,4 kg, tabt 3,7 kg fedt.

Peter A. Nielsen

Livsstilsforløb

Jeg er blevet gladere efter samtalerne samt mere bevidst om mit liv og min fremtid!

Michella

Onlineforløb

Jeg ville blive kvit med min eksamensnervøsitet, og kontaktede derfor René/BedreDIG. René er virkelig dygtig, og det mærkes tydeligt at han brænder for at hjælpe andre mennesker, han møder én med professionalisme, empati og engagement.

I mit forløb blev der taget udgangspunkt i min ”forhistorie” til eksamensnervøsitet, og deraf sammensat metoder/redskaber som jeg skulle arbejde med og have fokus på forud for og under eksamen.

Dette gjorde, at jeg gik op til den mundtlige eksamen med evnen til at holde fokus, fremlægge, svare på spørgsmål og samtidig bevare roen – det gik så godt, at jeg afslutningsvis fik 12.

Tak René, for dine fine og effektive metoder/redskaber.

Rikke Rasmussen

Coaching

Jeg vil anbefale det her forløb til andre fordi René er en ambitiøs og engageret mand der kan hjælpe dig til at blive en bedre udgave af dig selv.

Jeg kan mærke han brænder for det og har en særlig evne til at kommunikere sine budskaber. Og han arbejder selv hårdt for at forbedre sig og lære nyt hver eneste dag. 

Mette

Online forløb

Jeg har været med på Online forløbet, hvor jeg har lært at sætte mål og motivere mig selv til at opnå mine mål i dagligdagen. Også vedrørende min eksamen, som var min fagprøve hvor jeg gik op og fik 12 efter jeg havde benyttet René´s Online kursus og de metoder som vi fik.

Jeg har flyttet mig super meget, personligt og mentalt. Tak! 

Camilla A

Online forløb

Jeg valgte at investere i mig selv og så måtte det bære eller briste.

René sagde ”Det vil du ikke fortryde Louise” og min eneste tanke var ”Det kan du da ikke vide”.

Han fik ret! Jeg er utrolig stolt over min udvikling og hvor langt jeg er nået bare efter 2 måneder med René, som min coach. Han støttede mig i mit valg om at sige mit daværende job op, hjalp mig med at ændre mit sind og mindset omkring mit manglende selvværd. Jeg er blevet bevist om at være mere proaktiv og jeg er blevet bedre til at sige og tro på at jeg er god nok som jeg er. René sagde at jeg har meget potentiale, dette har jeg aldrig selv troet på.

Jeg har arbejdet med mig selv, og gør det stadig, da jeg gerne vil være den bedste version af mig selv. Jeg er blevet bevidst om at mærke efter hvad jeg har brug for og ikke hvad andre mener eller forventer og være tro mod sig selv.

Alting går aldrig, som man forventer det, så lad være med at overtænke eller forsøge at forudse hvad der vil ske, alting skal nok gå. Jeg lever kun dette ene liv, så jeg vil prøve så meget som muligt, også selvom jeg laver fejl. Det giver mulighed for at lære og gøre det bedre næste gang. Ens tanker er kun ens tanker og alt skal ikke være perfekt.

Hvis der ikke var modgang, ville der ikke være mulighed for at finde styrken frem til at ændre ting, så man kan blive glad og få det mindset man selv ønsker. Modgang giver styrke og forståelse til et bedre mindset og en positiv ændring i mit liv.

Louise

Coachingforløb

Har du problemer med at finde motivationen? Udskyder du at komme igang med de gode vaner? Er du bare gået i stå generelt?
Så vil jeg klart anbefale dig at tage fat i BedreDIG/René.
René sætter sig ind i de udfordringer du har og lytter til dine behov, tanker og personlige problemstillinger. Han giver dig værktøjer, gode idéer og han følger op!
Jeg startede hos René med henblik på at få en sundere livsstil i form af mad og motion, men har fået SÅ meget mere med på rejsen! Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv på mange punkter og jeg ved, at rejsen aldrig slutter!
Man kan altid arbejde med sig selv, men det handler om at tage et skridt af gangen! Mit første skridt tog jeg sammen med René og han får de varmeste anbefalinger herfra!
Nadin Kempel Sigh

Personligt livsstilsforløb (14 måneder)

OPLÆG/KURSER

Vi oplevede forløbet som målrettet og vi kunne fint genkende de punkter, vi som klub ønskede at gennemgå.

Det lykkes fint at tage udgangspunkt i trænernes hverdag, og trænerne lykkes godt med at relatere til deres egen hverdage og de var aktive i forhold til dialoger begge kursusaftener.

Peter Carstensen

Formand for Ungdomsudvalget i Korup/Ubberud

Vi fik nogle gode værktøjer og gode idéer til mentaltræningen fremadrettet.

Mathilde & Karen

Efterskoleelever, EVN

Der var mange guldkorn at hente, som vi kan benytte os af i hverdagen.

Jens

Træner og forældre, Korup Skole/IF