FORLØB

Jeg har været med på Online forløbet, hvor jeg har lært at sætte mål og motivere mig selv til at opnå mine mål i dagligdagen. Også vedrørende min eksamen, som var min fagprøve hvor jeg gik op og fik 12 efter jeg havde benyttet René´s Online kursus og de metoder som vi fik. Jeg har flyttet mig super meget, personligt og mentalt. Tak! 

Camilla A

Online forløb

Jeg vil anbefale det her forløb til andre fordi René er en ambitiøs og engageret mand der kan hjælpe dig til at blive en bedre udgave af dig selv. Jeg kan mærke han brænder for det og har en særlig evne til at kommunikere sine budskaber. Og han arbejder selv hårdt for at forbedre sig og lære nyt hver eneste dag. 

Mette

Onlineforløb

Jeg har fået nogle brugbare konkrete redskaber og metoder til at øge mine præstationer!

Jonas

Eliteudøver

Jeg synes indholdet har været super godt, og det er med til at man selv skal reflekterer over hvad det er man vil og hvad det betyder for en, og jeg tror at det er den proces der giver en forandring i længden.

Anonym deltager

Sund & Stærk

Inden Forløb 1 tvivlede jeg meget på mig selv og troede ikke, at jeg kunne opnå det jeg ville. Dette har ændret sig!

Anonym

Forløb 1

Jeg er blevet gladere efter samtalerne samt mere bevidst om mit liv og min fremtid!

Michella

Onlineforløb

OPLÆG

Vi fik nogle gode værktøjer og gode idéer til mentaltræningen fremadrettet.

Mathilde & Karen

Efterskoleelever, EVN