FORLØB

Jeg valgte at investere i mig selv og så måtte det bære eller briste.

René sagde ”Det vil du ikke fortryde Louise” og min eneste tanke var ”Det kan du da ikke vide”.

Han fik ret! Jeg er utrolig stolt over min udvikling og hvor langt jeg er nået bare efter 2 måneder med René, som min coach. Han støttede mig i mit valg om at sige mit daværende job op, hjalp mig med at ændre mit sind og mindset omkring mit manglende selvværd. Jeg er blevet bevist om at være mere proaktiv og jeg er blevet bedre til at sige og tro på at jeg er god nok som jeg er. René sagde at jeg har meget potentiale, dette har jeg aldrig selv troet på.

Jeg har arbejdet med mig selv, og gør det stadig, da jeg gerne vil være den bedste version af mig selv. Jeg er blevet bevidst om at mærke efter hvad jeg har brug for og ikke hvad andre mener eller forventer og være tro mod sig selv.

Alting går aldrig, som man forventer det, så lad være med at overtænke eller forsøge at forudse hvad der vil ske, alting skal nok gå. Jeg lever kun dette ene liv, så jeg vil prøve så meget som muligt, også selvom jeg laver fejl. Det giver mulighed for at lære og gøre det bedre næste gang. Ens tanker er kun ens tanker og alt skal ikke være perfekt.

Hvis der ikke var modgang, ville der ikke være mulighed for at finde styrken frem til at ændre ting, så man kan blive glad og få det mindset man selv ønsker. Modgang giver styrke og forståelse til et bedre mindset og en positiv ændring i mit liv.

Louise

8-ugers coachingforløb

Jeg har været med på Online forløbet, hvor jeg har lært at sætte mål og motivere mig selv til at opnå mine mål i dagligdagen. Også vedrørende min eksamen, som var min fagprøve hvor jeg gik op og fik 12 efter jeg havde benyttet René´s Online kursus og de metoder som vi fik.

Jeg har flyttet mig super meget, personligt og mentalt. Tak! 

Camilla A

Onlineforløb

Jeg vil anbefale det her forløb til andre fordi René er en ambitiøs og engageret mand der kan hjælpe dig til at blive en bedre udgave af dig selv. Jeg kan mærke han brænder for det og har en særlig evne til at kommunikere sine budskaber. Og han arbejder selv hårdt for at forbedre sig og lære nyt hver eneste dag. 

Mette

Onlineforløb

Jeg synes indholdet har været super godt, og det er med til at man selv skal reflekterer over hvad det er man vil og hvad det betyder for en, og jeg tror at det er den proces der giver en forandring i længden.

Anonym deltager

Sund & Stærk

Efter en længere periode med for mange kilo på kroppen og for lidt overskud i hverdagen, besluttede jeg at kontakte René, da jeg vidste jeg havde brug for faglig og professionel hjælp såfremt jeg skulle bryde en dårlig rytme. 

Vi aftale et 4 ugers forløb op til min sommerferie og lagde i fælleskab en plan, som skulle bringe mig i mål i forhold til mine ønsker om vægttab.
René gav mig gode redskaber, råd og vejledning til motion og kost tilpasset mit forløb. Med jævnlige opfølgninger, motivation og sparring undervejs blev jeg guidet den rigtige vej og kunne ved forløbets slutning konstatere, at jeg havde opnået mit mål… og lidt til. 7,4 kg. Overflødige kilo var væk, men endnu bedre så har jeg formået at holde kursen og har siden tabt mig yderligere. Motivationen er fortsat intakt.
Jeg kan klart anbefale at benytte René som coach, hvis du har ønske om at ændre din livsstil og er træt af hurtige ‘quickfix’ slankekure.

 

Samlet vægttab: 7,4 kg, tabt 3,7 kg fedt i perioden.

Peter A. Nielsen

4-ugers livsstilsforløb

Jeg er blevet gladere efter samtalerne samt mere bevidst om mit liv og min fremtid!

Michella

Onlineforløb

Jeg ville blive kvit med min eksamensnervøsitet, og kontaktede derfor René/BedreDIG. René er virkelig dygtig, og det mærkes tydeligt at han brænder for at hjælpe andre mennesker, han møder én med professionalisme, empati og engagement.

I mit forløb blev der taget udgangspunkt i min ”forhistorie” til eksamensnervøsitet, og deraf sammensat metoder/redskaber som jeg skulle arbejde med og have fokus på forud for og under eksamen.

Dette gjorde, at jeg gik op til den mundtlige eksamen med evnen til at holde fokus, fremlægge, svare på spørgsmål og samtidig bevare roen – det gik så godt, at jeg afslutningsvis fik 12.

Tak René, for dine fine og effektive metoder/redskaber. 

Rikke Rasmussen

Coaching

OPLÆG

Vi fik nogle gode værktøjer og gode idéer til mentaltræningen fremadrettet.

Mathilde & Karen

Efterskoleelever, EVN

Der var mange guldkorn at hente, som vi kan benytte os af i hverdagen.

Jens

Træner og forældre, Korup Skole/IF