8 TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG!

Her kommer lidt viden og fakta om mig, som du måske ikke var klar over.

Jeg håber du vil læse med og måske blive inspireret og selv overveje, at implementere nogle af holdningerne og tiltagene i dit eget liv. 

1. JEG TILLÆGGER IKKE MATERIELLE TING SÆRLIG STOR VÆRDI.

For mig er “ting” ikke vigtigt. Her mener jeg sådan noget som dyrt mærketøj, porcelæn, designermøbler osv.. Derfor stiller jeg mig altid dette spørgsmål,
inden jeg køber noget: “Har jeg virkelig behov for det her og skaber det
noget værdi for mig?” Jeg bliver derfor
heller ikke imponeret af mennesker med mange penge, dyrt mærketøj osv. Det der tiltrækker og imponerer mig er selve mennesket og pågældendes personlighed og værdier. 

På trods af, at jeg ikke ser noget værdi i, at købe dyrt designertøj, så går jeg dog op i at være pænt og professionelt klædt på, men det er ikke afgørende hvilke mærker mit tøj er og hvor dyrt det er.

2. JEG PRIORITERER MIN SØVN, KOST OG TRÆNING HØJT.

For at jeg kan præstere bedst muligt i mit arbejde og være klar og frisk i hovedet er det væsentligt for mig, at prioritere min egen søvn og sundhed for at have den optimale energi til både arbejde og træning.

Jeg spiser varieret og så meget frugt og grønt som muligt.

Derudover drikker jeg stort set ikke alkohol, dette af flere årsager.

For det første har det aldrig rigtig sagt mig noget – nok mest pga. min seriøse tilgang til min sport (fodbold)

For det andet bryder jeg mig egentlig ikke om ret meget af det og så af sundhedsmæssige grunde vil jeg ikke have de negative virkninger på min krop. 

Dermed ikke sagt, at jeg har noget imod dem som drikker alkohol – det er helt op til den enkelte.

 

3. JEG SER ALTID FREM TIL MANDAGE OG KAN KEDE MIG LIDT I WEEKENDERNE.

Derfor kan jeg også ofte glemme, hvilken ugedag det egentlig er…

Når mange ser frem til weekenderne og ikke er så pjattet med mandage, så har jeg det modsat. 

Som selvstændig er der jo ikke som sådan noget der hedder weekend (fri), når mange andre holder fri fra arbejde er der altid et eller andet der skal/kan gøres.

Det handler jo om, at jeg ofte ikke kan få fat i de mennesker, som jeg gerne vil fordi det er weekend og de holder fri.

4. JEG STÅR SJÆLDENT SENERE OP END KL. 07.00 – OGSÅ I WEEKENDERNE.

Og hvorfor så det? Jo, jeg mener at vi skal have det maksimale ud af vores vågne timer og livet. Jeg har nogle ambitioner og mål, som jeg gerne vil opnå, så jeg vil ikke spilde min tid på, at ligge i sengen og se andre jagte og opnå deres drømme/mål.

Prøv at overvej dette – hvis du står en time tidligere op hver dag hele året, ja så har du faktisk 365 timer ekstra hvor du kan lære noget nyt eller træne fx, end hvis du sov den time længere dagligt. 

Her tænker nogen måske, jamen så går jeg bare en time senere i seng om aftenen… men prøv lige at tænk over, hvad du egentlig bruger din tid på om aftenen op til sengetid?

5. JEG SER STORT STORT IKKE TV.

Jeg bruger selv ikke særlig meget tid på at se tv. Meget ofte ikke er det
noget, som er super vigtigt at se eller noget som jeg går glip af.

Det jeg minder mig selv om er, at fjernsynet er designet til at få os menneskers opmærksomhed – men det er vores eget valg om vi vil benytte os af det.

Fjernsynet er ofte blot en tidsrøver, som jeg sagtens kan minimere eller undvære helt samt ikke et redskab, der bringer mig mere glæde eller tættere på mine mål.

6. JEG HAR TIDLIGERE SPILLET RIGTIG MEGET FODBOLD.

Jeg har brugt utrolig meget tid på fodbold – det har fyldt meget i mit liv.

Jeg startede som 6-årig og da jeg var 20 år blev jeg kåret som årets talent på Fyn, hvorefter jeg faktisk var til prøvetræning på Island i en uges tid og senere, da jeg kom hjem igen, også i FC Fredericia.

Gennem fodbold har jeg fået nogle gode bekendtskaber og relationer samt lært hvad det vil sige at være en del af et team samt nogle gode oplevelser.

7. JEG HAR TIDLIGERE ARBEJDET 5 ÅR HOS TV2 DANMARK.

Jeg har arbejdet 5 år hos TV2 Danmark, da jeg gik i skole. Det var mit fritidsjob, som jeg fik gennem min moster, som arbejdede på fuldtid på TV2.

Jeg havde flere jobs og arbejdsopgaver derinde, som freelance – hvor jeg lærte meget, fik noget erhvervserfaring samt et godt netværk.

Derudover lærte jeg jo, hvad det ville sige at være en del af en stor arbejdsplads, at have kollegaer og tage ansvar samt tjene mine egne penge.

8. JEG BRÆNDER FOR AT INSPIRERE OG HJÆLPE ANDRE MENNESKER.

Som du nok allerede har gættet… 

Så nyder jeg at dele ud af min viden, erfaringer, redskaber og metoder og se
mennesker flytte sig i den ønskede retning og lykkes med de mål, som de sætter sig for.

Det er også det primære formål med BedreDIG´s eksistens.

Ikke nok med, at jeg hjælper og inspirerer andre mennesker, samtidig udvikler og tilegner jeg mig også ny læring og viden løbende, som bonus.

Jeg håber, at du fandt læsningen interessant og måske kan bruge nogle at punkterne, som inspiration i dit eget liv.

HUSK:

“Det er dit liv og dig der skal leve det, så sørg for at du gør det, som stemmer overens med dine værdier og holdninger!”

Tak for at du læste med!

/René Sehested.